E.T. háttere

E.T. megígérte, hogy mivel nincs jobb dolga.. jelenleg technikailag lehetősége sem.. mint hogy a TV-t nézze, és felhívja a figyelmünket pár apróságra ami a szemünk előtt zajlik. Némely esetben ez valóban megdöbbentőnek bizonyul!

Friss topikok

Linkblog

Szervkereskedelem.. avagy egy szárnyaló üzletág..

2011.02.14. 15:43 teregE.T.

 

Nem hiszem, hogy sokan lennének akik a fenti kép látványára nyugodtan dobnák be a szunyát, annak ellenére, hogy ha ilyet látunk általában már  hat az  altató.. A kialakuló szép új világrendünknek hála.. azonban egyre több az a szegény ember, aki kénytelen valamelyik szervétől önként megválni.. azért a pár ezer dollárért amivel a családja még pár évig húzhatja az igát.

Ahogy fejlődik a világunk.. úgy egyre több a szegény ember.. és ahogy fejődik az orvostudomány.. érdekes módon úgy lesznek egyre hosszabbak a szerv várólisták...

ez mindenesetre elgondolkodtató..   

és bár D. Tóth Kriszta szerint rosszul állunk a szervkereskedelemmel... tudjuk, hogy nekik kötelező hazudni.. hiszen ezért kapják a fizetést...

hogy miért érdemes szervekkel kereskedni..? itt van pár érv:

 Az arabok például, akik vállalkoznak veséjük eladására, készek Indiába elutazni a műtétért, amit otthon nem végeznek el rajtuk, hiszen az iszlám tiltja az emberi szervek kioperálását.

Számos "szervklinika" van az indiai-pakisztáni, valamint a mexikói-amerikai határon is.
Az európai és amerikai illegális szervkereskedelem azonban komoly problémával szembesült: számos megrendelő ugyanis nem Afrikából, Ázsiából származó májat, vesét, szívet akar, hanem fehér emberét.

mert ugye akinek pénze van az válogathat..

Ezt is lehet, de értelemszerűen a tarifák megváltoznak. Míg a nyomozóhatóságok felmérései szerint egy indiai szíve egymillió dollárt ér, egy európaié a dupláját.

A szervkereskedők azonban nemcsak a megnövekedett igények miatt álltak át újabban az európai, észak-amerikai donorok keresésére, hanem azért is, mert a fejlettebb államokból, ahol egészségesebbek az alanyok, kevesebb kockázattal lehet megszerezni az értékesíthető szerveket.

Sőt...

Ha ez az üzlet nagyobb profittal kecsegtet mint a veszélyes, országhatárokon átivelő kábitószerkereskedelem, szinte egyenesen következik belőle, hogy a szervezett bűnözés ráépül!!!!

A megszerzett szervet nem szükséges határt léptetni, egyszerűen be kell rendezni egy klinikát valahol az országon belül, és idehozni a kuncsaftot a pénzével együtt.

Sétál a fiatal a budapesti éjszakában, és valaki nem a gyermeket, hanem a három millió dollár értékű szivet látja benne ?

Mert hárommillió dollár hatszázmillió forint, és itt már ölnek embereket ezer forintért is...

Szóval nyugodtak lehetünk, hogy ez egy olyan üzletág ami túlmegy a hagyományos szervezett bűnözés keretein. Azt nem állítom ugyan, hogy bizonyos bűnözői körök nincsenek rákattanva a kiapadhatatlannak látszó bevételi forrásra.. de azt SEMMIKÉPPEN nem hinném el.. hogy ennek a tevékenységnek ipari méretű alkalmazásában nem játszik semmi szerepet az aktuális ország vezetése...!!!

régóta Orwell-i kis világunkban, főleg 2011-ben ez már nem lehetséges!!!!

 

Úgy látszik, hogy ezt más is így gondolja, sőt pénzzel támogatnák egy-két ügy felderítését is..

hirhatter.com/akar_150_milliot.htm

 

 

Akár 150 milliót fizetnének Orbán, Pintér és Hende szervkereskedelmi bűntettei tanúinak vagy nyomravezetőinek!
Külön vérdíj Tánczos Gábor tömeggyilkos rokona, Hende Csaba ellen!

 

2011-02-13.
HÍRHÁTTÉR-Felhívás!
 

Kiléte titokban tartását kérő vagyonos személyi kör azzal kereste fel a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁT, hogy az átadott információk, bizonyítékok függvényében 5, 15, de akár 150 millió Ft-nak megfelelő összeget juttatna olyan személyeknek, akik adatokkal, információkkal vagy bizonyítékokkal szolgálnának Hende Csaba magyar katonai titkosszolgálati és honvédelmi miniszter, valamint Pintér Sándor magyar polgári titkosszolgálati és rendőrminiszter, az ország egyik leggazdagabb embere, nemzetközi szinten hírhedt tömeggyilkos, illetve a bűnszervezet vezetője, Orbán Viktor magyar miniszterelnök nemzetközi és globális hálózati szervkereskedelmi bűntettei, emberrablásai és gyilkosságai tárgyában. A felhívó oldal kiemelten várja politikusok, de minden más tanú jelentkezését is, akik szemtanúi, fültanúi voltak vagy vannak ezen ügyeknek, vagy ha olyan személy(eke)t ismernek, aki(k)ről tudják, tanúja/tanúi volt(ak) vagy van(nak) ilyen eseményeknek, illetve kapcsolatban áll(nak), áll(tak) olyan személyekkel, akik hasznos információkkal szolgálhatnak.

Orbán Viktor és Pintér Sándor több, mint egy évtizedes közös és egymás mellett elkövetett szervkereskedelmi bűntettei mellett a minket megkeresett oldal kiemelt hangsúlyt helyezett a körmendi gyermekgyilkossággal elítélt Tánczos Gábor és Tánczos Krisztina rokona, Hende Csaba honvédelmi és katonai titkosszolgálati miniszter elkövetéseire és bűnügyi eltussolásaira, melyeknek - mint azt tanúsították - naponta is többen, világszerte pedig több ezren esnek áldozatul. Hende Csaba a magyarországi emberrablásokat, gyermekrablásokat (eltűnéseket), és a személyek, illetve szerveik külföldre hurcolását, továbbá az országon keresztül történő utaztatását diplomáciai járművekkel és diplomatákkal, valamint a laktanyák katonai járművein (ezek között vadászgépeken és teherszállító repülőgépeken, élelmezési szállítmányokon stb.) keresztül intézi.

Az életre szóló vagyoni juttatásokat felajánló kör kihangsúlyozta, hogy Magyarországon - a titkosszolgálati csúcstechnológiák és megfigyelési arzenál ellenére - azért nem indult még csak eljárás sem senki ellen szervkereskedelem miatt, mert maguk az ország vezetői a legfőbb üzleti érdekeltek, akik anyagi és politikai támogatást élveznek a nemzetközi szervkereskedelem szervezéséért, védelméért, és a média intézményesített hallgatása és a leleplezők eltitkolása biztosításáért.

Aki(k) úgy érzi(k), van tennivalójuk vagy mondandójuk az ügyek vonatkozásában, keressenek minket!: Tel.: +36/30/919-6386.
 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: +36/30/919-6386 ; Elérhetőség: Budapest

  

Érdekes.. ide tartozó információ, hogy az előbbiekben bemásolt cikk megjelenése után egy nappal a rendőrség azonnali házkutatást rendelt el a Hírháttér Multimédia alapító főszerkesztőjének kecskeméti lakásában. Információk szerint a kecskeméti házkutatást a budapesti rendőrfőkapitányságról !! rendelték el..

 

Nofene... csak nem para van skacok?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ethazatelefonal.blog.hu/api/trackback/id/tr482660730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása