E.T. háttere

E.T. megígérte, hogy mivel nincs jobb dolga.. jelenleg technikailag lehetősége sem.. mint hogy a TV-t nézze, és felhívja a figyelmünket pár apróságra ami a szemünk előtt zajlik. Némely esetben ez valóban megdöbbentőnek bizonyul!

Friss topikok

Linkblog

A Szecsuáni földrengés előtt.. 2008.május 12.

2011.02.12. 19:07 teregE.T.

  

Találtam egy videót a youtube-on ami adott egy löketet ahhoz, hogy összehozzam ezt a bejegyzést.. Arról szól, hogy milyen frankó sarkifényben gyönyörködtek valakik Kínában majdnem fél órán keresztül... nappal!! és mit tesz ISTEN.. akarom mondani a HAARP óriási földrengés rázta szét az egész Szecsuáni tartományt.. talán egy óra múlva..

Egy másik... talán még jobb felvétel.. (alapos dokumentációval a jegyzékében) 

Miközben a videón látottakon gondolkodom.. egyértelművé válik, hogy a mesterségesen, a Haarp hullámokkal előállított földrengésnek gyönyörű tárgyi bizonyítékaival van dolgom. Pedig még csak azzal sem dicsekedhetem, hogy ezt elsőként vettem észre mert közben találtam két szenzációs anyagot képvadászat közben ezeket mindenképpen érdemes elolvasni.. (persze csak annak aki a konkrétan égre rakott jelekből tanulni szeretne)

grou.ps/shiningstars/blogs/item/693637

akv5.wordpress.com/2010/10/17/tudatmodositas-es-a-3g/

idézetek az egyikből:

"Condoleezza Rice Pedig 2005 januárjában ezt mondta AZ Amerikai Szenátusban tartott beszédében : el Kell ismernem , Hogy a cunami EGY Csodálatos lehetőség ( "csodálatos lehetőséget" ) volt megmutatni magunkat azon a vidéken ( ... ) ES Velem úgy , Hogy Komoly , pozitív hozadéka volt számunkra ( "Azt hiszem, már kifizetett osztalék jó nekünk" ) .

2.2. ) A 2008-as szecsuáni földrengés

2008-ban. május 12 -en , Közép-Európai idő szerint 08:00 órakor ( Ott éjfél volt) a HAARP alaszkai központjában megszólaltak AZ üzemzavart jelző szirénák , Amit a közeli erdőkben vadászok bóklászó ÉS horgászok , valamint a környékbeliek értetlenkedve fogadtak , hiszen addig ilyesmi fordult tartózkodás mellett élő . 28 perc múlva , Körülbelül tízezer kilométerre Gakonától , a kínai Szecsuán tartományban megmozdult a Föld , majd egy 7,8 -as erősségű katasztrófa Nyomán mintegy hetvenezer Ember hal MEG , tovább 400 Ezer hajléktalanná válik , húszezer eltűnik a romok , a ledőlt sziklák ÉS a megáradt folyók vize alatt . A rengést megelőzően furcsán világító , foszforeszkáló Kicsit , a szemtanúk által " függőlegesnek " és " függönyszerűnek " jellemzett felhők jelentek MEG a tartomány fölött , amelyeket késõbb AZ Északi fényhez kísértetiesen hasonlónak írták le , de a meteorológusok Csák legyintettek , hiszen AZ epicentrum , Vengcsu megye Kuvaittal , Kairóval ÉS a marokkói [Köszi a kiigazítást subabubbának !] Agadirral EGY szélességi körön fekszik , Északi fényről beszélni tehát enyhén szólva Ostobaság - Nemzetközi Geofizikai Év a szakértők."

Igen.. kb. ennyit a szakértőkről..

 

  

"AZ események után Pár héttel EGY ( önmagát megnevezni kívánó tartózkodás mellett ) magas rangú kínai disszidens azt nyilatkozta Több Nyugati hírügynökségnek , Hogy a földrengés ( többek között ) elpusztította AZ egyik legnagyobb ÉS legtitkosabb kínai Katonai bázist a szecsuáni hegyek között , where a kínai atomprogram egyik teszt - laboratóriuma ÉS a légierő Különleges kísérleti telepe is otthont kapott ..."

"Egy másik jelentést tényként megállapítja, hogy a szecsuáni földrengést (Kína 2008. május 12-én, nagyságrendje 8,7 a Richter-skála szerint), HAARP rádiófrekvenciák okozták. Meg lehet állapítani, hogy van összefüggés szeizmikus aktivitás és az ionoszféra között. A romboló rádiófrekvenciák által kiváltott erőterekről, amelyek a HAARP jellemzői, az alábbi következtetések vonhatók le:

1 .- A földrengések azonos mélysége lineárisan ugyanaz a hiba által okozott indukált frekvencia lineáris vetülete.
2 .- A koordinált műholdas konfiguráció koncentrált gyakorisága előrejelzi a specifikus pontok (erőterek) létét.
3. – A diagram azt mutatja, hogy a földrengések mesterségesen keletkeztek lineárisan azonos mélységben.

- Venezuela, január 8-án, 2010. Mélység: 10 km.
- Honduras, január 11-én 2010. Mélység: 10 km.
- Haiti, január 12-én 2010. Mélység: 10 km.

Minden esetben a mélység közel 10 km."

Na akkor nagyjából ennyi lenne..  hacsak nem tehetnénk hozzá, hogy ugye még legalább kettő hasonló kaliberű akcióról tudunk..

 

"2.1. ) A Karácsonyi Szökőár

2004-ben. december 26 - tól Z-ig az Indiai óceánon EGY addig Soha nem tapasztalt erősségű cunami söpört végig , Közel negyedmillió Halálos áldozatot ÉS Több tízmilliárd dolláros anyagi kart okozva Délkelet - Ázsia nemzeteinek . A kiváltó ok EGY vízalatti , szumátrai földrengés epicentrumú volt , amely Harminc méteres hullámokat idézett élő , ez volt Minden idők második legnagyobb , izzó által Regisztrált földrengése ( 9,2 - es erősségű ) .


Nos , a felelős természetesen a HAARP volt , ez volt a főpróba a Irány Üzem beindítása ( 2007) előtt ... Van , Aki szerint EGY Kicsit Lehet, hogy a TúL lőttek a célon , MERT EGY eredetileg sima , a szárazföldön Alig észlelhető , Hatos erősségű Víz alatti földrengést akartak , de a finomhangolás Még akkor tartózkodás mellett működött tökéletesen .

De VANNAK , akik szerint AZ amerikaiak Pontosan ezt akarták , a régió feltörekvő gazdaságai Elég Sok fejfájást okoztak Washingtonnak , arról nem beszélve tartózkodás mellett , Hogy akkoriban Indonéziában ÉS AZ iszlamista Thaiföldön radikálisok is erőre kaptak . Rohan Gunaratna, a szingapúri Védelmi Stratégiai Tanulmányok Intézetének ÉS főmunkatársa azt nyilatkozta a CNN - nek , Hogy a cunami által leginkább sújtott Két régióban ( Aceh - ben ÉS Dél - Thaiföldön ) a szökőár gyakorlatilag nyom Nélkül elmosta a szeparatisták TITKOS bázisait , ÉS EGY " mesébe illő lehetőséget " AZ adott amerikaiaknak, Hogy katonailag ÉS gazdaságilag is megerősítsék befolyásukat .

  

"2.3. ) A Katrina - hurrikán

 

Egyesek szerint egy 2005 augusztusában AZ USA délkeleti partjaira lecsapó gigaciklon a HAARP manipulációjának eredménye . AZ egyik Csoport szerint AZ Amerikai kormányzat azért idézte élő 90 milliárd ( ! ) dolláros Kart ÉS 2500 halottat eredményező vihart , MERT AZ Nemzetközi Geofizikai Év akarta manipulálni olajárat , illetve nagyon olcsón akart louisinai ÉS Mississippi része Menti telkeket vásárolni , ahová majd kőolaj finomítókat fognak építeni .


EGY másik teória azt állítja , Hogy " casus belli " volt , tudniillik ( többek között ) a Katrina pusztítását Fel használta érvként a Bush - kormányzat ahhoz , Hogy végigverje a Kongresszuson egy Teljesen hivatalos Időjárás - ellenőrzési projektet , AZ ehhez kapcsolódó törvénymódosításokat , a HAARP további finanszírozását , nos ÉS a mindehhez szükséges milliárdokat kicsikarja a képviselőkből."

 

És akkor még nem ejtettünk szót a Kanadai kilengésről sem..

 

"Amúgy ez sikerült is Neki.

3 . ) AZ elektromosság távoli manipulálása

2003-ban. augusztus 14-én , Helyi ido szerint valamivel délután Négy óra után , Kelet - Kanada ÉS AZ USA északkeleti régiójának ötvenöt millió ( ! ) lakosa egyszerre tapasztalhatta MEG , milyen is Elektromos Áram Nélkül élni . New York , Detroit , Toronto ÉS Ottawa körzetében hirtelen kialudtak a Fények , leálltak a légkondik , a liftek , a metrók - egyszóval megállt Az élet (az ITT fent jelölt területen pirossal ) . A kanadaiak Valami niagarai Erőmű meghibásodását emlegették , a jenki illetékesek bőszen mutogattak AZ Északi szomszédra .


Semmi rendkívüli - mondhatnánk . Igen ám , de Teljesen véletlenül ( ? ), a tokiói egyetem Műszaki elektromágneses megfigyelő - laborjában EGY éjszakai ügyeletes ARRA Lett figyelmes , Hogy Délkelet - Alaszka körzetéből Valami elképesztő , addig sosem látott elektromágneses sugárhullámok áradnak , ráadásul meglehetősen fókuszáltnak tonhal módon délkeleti irányba . Vagyis Pont a Niagara- féle - ha már ragaszkodunk a Kanadai történethez ... Történt mindez kereken tíz perccel tól Z-ig Elektromos hálózat összeomlása előtt . Későbbi hivatalos nyilatkozatokból kideríthető , Hogy (az akkor Még Csák kezdeti fázisban lévő ) HAARP éppen teszt - üzemmódban volt."

 

 

Arról meg már nem is lesz szó.. hogy a Haarp használat közben vajon pont milyen hullámokat gerjeszt vagy termel...?? addig bőven elég ezt emésztgetni..

 

 végezetül még egy villámvideó a Haarp-al kapcsolatban.. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ethazatelefonal.blog.hu/api/trackback/id/tr632656494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása