E.T. háttere

E.T. megígérte, hogy mivel nincs jobb dolga.. jelenleg technikailag lehetősége sem.. mint hogy a TV-t nézze, és felhívja a figyelmünket pár apróságra ami a szemünk előtt zajlik. Némely esetben ez valóban megdöbbentőnek bizonyul!

Friss topikok

Linkblog

elmarad egy koncert...

2011.01.22. 00:21 teregE.T.

Ebben a bejegyzésben összekeverek legalább három dolgot.. majd meglátom mi sül ki belőle..

természetesen egyik ötlet jött a másikból... de kezdetben a west balkán story-ra akartam kihegyezni a történetet.

Az hogy a Nephilim együttesnek ezért elmarad a koncenrtje az, megmondom őszintén nem érintett túl mélyen.. mert még életemben nem hallottam róluk.

A szó jelentése több oldalról is érdekes.. de erről biztosan lesz majd legalább egy bejegyzés.. máskor..

Egyébként miközben azon gondokoztam, hogy vajon miért kellett nekem pont ezt a képet ide bevágni.. és nézegettem már hosszú percek óta.. előjött  az ábra amit nem is mertem remélni... ill. nem vettem észre a plakáton egy darabig..

Totál véletlenül ott díszeleg  egy szemes háromszög egy pentagrammában sárga csíkokból!

Szóval ez lett volna a kövekező buli (egyébként a mára már csak egyszemélyes ghotic formációról nem írnak rosszakat.. bár nem nagyon néztem utána) és aki úgy érzi, hogy lemaradt erről a szép zenekarról azt vigaszalja itt egy klipp. 

A helyszín természetese a west balkán nevezetű szórakozóhely ahogy a pentagamma két csúcsa mint valami körző...  büszkén ki is jelöli a plakáton. Aztán történt, hogy mielőtt megjelenhetett volna a dizsiben ördög soronkövetkező lelkes területi képviselője.. beindult egy folyamat.. és meghalt három fiatal lány..  A story-ról már rengeteg hülyeség meg fejtegetés megjelent, nem kívánom tovább szaporítani.. vagy ragozni őket..de rögzíteni szeretném, hogy jelent meg róla valóban objektív "tanulmány" is amit érdemes átböngészni.. a későbbiekre való tekintettel legalábbis.... hiszen ahogy a cikk utal hasonlóra.. (és aminek nagyon tűnik) szegetkőnek szánták az esetet.. amihez néhány fej biztosan odaverődik majd...még...

vastagbor.blog.hu/2011/01/21/hattere_es_a_tortentek_kovetkezmenye

 

Miután elolvastam elindult egy vékony ámde annál érdekesebb gondolatfonál, hogy vajon mit keresett egy tinibuli kellős közepén egy rendőrtiszti főiskolás? ÚGY, hogy pont ő rikkantja el magát, hooogy: késeléééééés!! pedig aznap nem is csak ő volt az egyeten rendőr aki felnőtt civilként bulizott a (tini)szórakozóhelyen.. mert több ismerősömnek mutatkoztak be aznap este a nyugati környékén harsány szolgálaton kívüli fiatalok..!!

végezetül, mivel három dolog összekeverését ígértem az elején, jöjjön a harmadik, de ezt a videót CSAK haladóknak ajánlom, akik kezdenek már kigyógyulni az elhamarkodott, felületes állásfogalásból és hasonló echelon okoztahatta népi idiotizmusból.

Magyarul ha adsz magadnak esélyt arra, hogy megpróbálod csak nyugodtan végighallgatni amit az ember mond rajta akkor lehet előbb utóbb meg is érted, hogy miről beszél..

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ethazatelefonal.blog.hu/api/trackback/id/tr172604114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása