E.T. háttere

E.T. megígérte, hogy mivel nincs jobb dolga.. jelenleg technikailag lehetősége sem.. mint hogy a TV-t nézze, és felhívja a figyelmünket pár apróságra ami a szemünk előtt zajlik. Némely esetben ez valóban megdöbbentőnek bizonyul!

Friss topikok

Linkblog

Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin

2011.01.25. 02:06 teregE.T.

A vörös cárok orosz dokumentumfilm sorozat (2001)

rendező: Vitalij Manszkij
forgatókönyvíró: 
Alekszandr Gelman
zeneszerző: 
Szergej Filatov
operatőr: 
Alekszandr Dolgin

23:30, Hétfő (január 24.), DUNA Televízió

Nem félünk a Putyintól.. Az europaTV bemutatja zenés burleszkjét..

Putyinról teljesen más elképzelésem volt.. véletlenül kerültem erre a csatornára, tulajdonképpen szünet volt a Poker After Dark alatt és ahogy kapcsolgattam egyszer csak felbukkant V.V. Pugyin bizonyos körökben sokat emlegetett feje.. Ezt az ember valamifajta robotnak gondoltam.. (persze lehet az is) vagyis inkább úgy fogalmaznék.. hogy amennyit én láttam belőle.. különböző hiradásokban, tárgyalásokon, sajtótájékoztatókon ott (legalábbis szerintem) rendszerint nagyon kimért hideg és merev volt. Ez a PR videó.. (mert egészen bizonyosan az..) olyan perspektívából mutatta be az elnököt.. ahogyan és ahányféleképpen nem hiszem, hogy sokan találkoztak volna vele. A riporter és a kamera mindenhova követhette.. (persze nyilván előre egyeztett keretek között)  ennek ellenére végig felszabadult és közlékeny volt.

Sokat beszélt és tényleg egy határozott elképzelésekkel rendelkező államfő képét ötvözte a jóságos Cáratyuska image-al. Egy jelenetben valami tanárnőjét látogatta meg, aki pezsgőt bontott a tiszteletére (nyilván abból a "jóféle" orosz pezsgőből.) Ott volt az ezredfordulós években (majdnem azt mondtam.. rendezett) metró és repülőtéri robbantások utáni szemléken és megemlékezéseken is (amiket nyilván kaukázusi terrorszervezetek számlájára írtak) és komoly meghatódottságot mutatva fejtegette a civil jelenlévők között, hogy el sem tudja képzelni, hogy milyen lelkivilág kell ahhoz, hogy valaki(k) ilyen tettet elkövessenek.

 

Innentől kezdtem igazából figyelni.. mert ekkor voltam túl az első döbbeneten, hogy milyen hatásos kis PR teljesítményről van szó.. amikor a riporter megkérdezte.. (sajnos már  nem emlékszem rá, hogyan vezette fel) hogy:

"...mennyire hisz a sorsban? esetleg van-e valami hatalom.. ami esetleg önt irányítja...? ami mutatja az utat?"

erre az volt a válasz:

"...nézze... nekem eddig minden sikerült, minden összejött amit elképzeltem... és a részletekbe most nem mennék bele.."

Talán valóban nem lenne jó ötlet belemenni, mi is az ami VV Putyint irányítja, de azért azt nehéz lenne elképzelni, hogy a világ legnagyobb országa elnökének ne lenne háttere?

Természetesen van neki... és nem csak a múltban, pl. a CÉG-nél,  hanem a jelenben is  és ha ezt tudjuk, teljesen másként hat utána minden megnyilvánulása, beszéde, szereplése.. főleg mikor a terrorizmusról, vagy a technikai fejlődéséről kérdezik.

Biztos vagyok benne, hogy  komoly szerepet tölt be a nemzetközi keresztapa ki kicsodában, mint ahogy abban is, hogy előbb utóbb nála is le kell, hullania az erőskezű de jóságos cáratyuska álarcának... már azok előtt  persze akiket ezzel megtéveszt..

Mindazonáltal érdemes tudni még az országról, hogy az USA-val  karöltve (hivatalosan persze kar(d)öltve) a második világháborút követően komoly eredményeket értek el minden olyan (elme.. mentális.. pszicho.. para.. ufo.. bio.. nano...) területen ami nem egyáltalán nem volt publikus a lakosság számára, sőt élenjártak abban hogy ami viszont piacra került, az úgy nézzen ki.. hogy a leghalványabb gyanú se merülhessen fel akárkiben is.. hogy az ország képes lenne bármilyen high-tech megoldásra. Ez az elmebeteg  ráerőszakolt  "ötlettelenség" és igénytelenség később fél Európára (így ránk is) olyan bélyeget sütött... hogy azóta is füstölög  a legtöbb agy!!

És bár az agyfüstölés világszintű.. ezért lehetnek országok aminek akár a teljes politikai vezérkarát ki lehet végezni egy repülőgép segítségével mint azt az alábbi írás elég alaposan kifejti...

hirhatter.com/repulogeppel.htm

és egy másikban tovább boncolgatja..

hirhatter.com/az_nbh_lengyelgyilkos.htm

Végezetül mai főhősünkkel kapcsolatban is találtam néhány elgondolkodtató írást:

hirhatter.com/botrany_gormor_latimer.htm

hirhatter.com/bosszuhadjaratot.htm

hirhatter.com/haboruban.htm

  

Amiért nem kap túl nagy nyílvánosságot ezért én sem fejtegetem különösebben, hogy miből épül az eddig 1 milliárd dollárba!!!!! kerülő új dácsája? (miből épülne... rúbel-ből). Ami gyönyörű.. impozáns..  ámde hogyan lesz egy.. elnökből.. vagy kezdjük kicsit előbbről.. egy KGB ügynökből tricsilliárdos?

és most már emlékszem egy a filmben szereplő idevágó gondolatra... miszerint mivel már találkozott rengeteg uralkodóval rájött.. hogy uralkodónak lenni egy életen át tartó kemény munka... egy ország vezetőjének lenni.. ugyan hasonlóan nagy feladat.. dee csak pár évig tart.. és utána lehet élni az átlagpolgárok nyugodt átlagéletét.

A témát bolygatta egyébként a wikileaks is.. írta az oigo, ott találtam ezeket a fotókat is az átlagpolgárunk átlagkecójáról.

www.origo.hu/nagyvilag/20110119-ruleaks-palota-kastely-putyin-allitolagos-luxuskastelya-a-wikileaks-orosz-parjan.html

Ja és ha már a témánál vagyunk.. még egy érdekesség.. ugyanezen a napon amikor ezt filmet vetítik Moszkvában újabb bombarobbantásos merényletet hajtottak végre (biztosan megint a kaukázusiak) a Domogyedovo-i repülőtéren.  

Az alábbi videón idősebb George Bush orosz alteregója látható sebesülten ugyan de szerencsésen megmenekülve: 


szólj hozzá: Moszkvai metró robbantás

Szóval a szép új világrend legyen vele..

addig ameddig az tart majd!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ethazatelefonal.blog.hu/api/trackback/id/tr182611450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása